Politika zasebnosti

Politika Varstva Osebnih Podatkov

Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Zavezujemo se, da bomo v skladu z zakonodajo varovali zaupnost vaših osebnih podatkov. Storili bomo vse potrebno, da vas zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb  in pozornost, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravljavec Osebnih Podatkov In Kontaktni Podatki

Podatki o upravljavcu: DNEVNI BAR GEZA SE ZEZA
GEZA PUB BELTINCI
Mladinska ulica 6, 9231 Beltinci
+386 (02) 5421 406
gezasezeza@gmail.com

Izvajanje politike zasebnosti

Vse pri nas redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do uporabnikovih osebnih in drugih podatkov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov, prav tako pa so dolžne upoštevati določila o varovanju zasebnosti uporabnikov naše spletne trgovine  in določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov.

Katere Osebne Podatke Obdelujemo In Jih Zbiramo?

Osnovni kontaktni podatki (podatki o identiteti)

  • ime in priimek, elektronski naslov

Druge podatke

  • ki jih uporabnik prostovoljno vnese v kontaktni obrazec

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek
  • naslove za dostavo
  • firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
  • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
  • naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
  • geslo v šifrirani obliki
  • kontaktno telefonsko številko
  • državo bivanja
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu

Tehnični podatki

  • za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo spletno stran in podobno
  • Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletne strani.

Kako Pridobivamo Osebne Podatke?

Podatke o vas pridobivamo, ko pošljete povpraševanje preko kontaktnih obrazcev, objavljenih na spletni strani.

Kdo Ima Dostop Do Vaših Osebnih Podatkov

Dostop do vaših osebnih podatkov imamo izključno mi. Razen, če to zahtevajo:

  • pooblaščene ustanove, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.)
  • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google Analyticsu
  • vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam

Nameni Obdelave Osebnih Podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

  • vprašanja, ki nam jih posredujete preko naših kontaktnih obrazcev na spletni strani ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje
  • za statistične analize o uporabi naše spletne strani

Roki Hrambe Osebnih Podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih storitev ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe. Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranimo v skladu z zakonsko zapovedjo.

Zagotavljanje Varnosti

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL (Secure Socket Layer), ki omogoča potrebno zaščita pri prenosu podatkov, kar zagotavlja varnost naših strank, medtem, ko podatki potujejo v bazo. Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe.

Piškotki

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik in ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo le teh strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Če ne želite imeti naših piškotkov na vašem računalniku, ne pozabite, da je shranjevanje piškotkov pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Vaše Pravice

Imate pravico do informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, nam to sporočite na elektronski naslov ali nam pošljite zahtevek po pošti na naš naslov. Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.

PIŠKOTKI

Kaj so piškotki?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam s tem omogoči enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov na naši spletni strani www.go4goal.net prilagajamo vsebino ter naše marketinške aktivnosti, beležimo obisk in si zapomnimo vaše preference. S piškotki je brskanje po naši spletni trgovini hitrejše, prijetnejše in predvsem učinkovitejše.

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika – saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Onemogočanje piškotkov

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:
– Chrome
– Firefox
– Opera
– Internet Explorer 9
– Internet Explorer 7 in 8
– Safari

0