NAPOVEDUJEMO: Dobrodelni ZAIGRAJMO IN ZAPOJMO PO DOMAČE v Lendavi

NAPOVEDUJEMO: Dobrodelni ZAIGRAJMO IN ZAPOJMO PO DOMAČE v Lendavi

Po lanskoletnem razprodanem koncertu ZAIGRAJMO IN ZAPOJMO PO DOMAČE v Lendavi, se koncert letos ponovno vrača v Gledališko in koncertno dvorano Lendava. Letošnji koncert, ki bo 11. maja 2024 ob 19.30, pripravljamo v sodelovanju z Restavracijo Bella Venezia iz Lendave, ki praznuje svojo 10. obletnico delovanja. Ob tej priložnosti bo koncert z dobrodelno noto, saj bo ves izkupiček od prodaje vstopnic namenjen v dobrodelne namene za ustanovo oz. zavod v Lendavi. Prejemnik sredstev pa bo razkrit na prireditvi ob predaji sredstev.

Organizatorji obljubljamo 10 nastopajočih ob 10. obletnici Restavracije Bella Venezia, pogostitev in darila za vse obiskovalce ter obilo dobre zabave. Nastopili bodo: Ivana Kovač, Janez Lotrič, Vlado Kalember, Ansambel Spev, Primorski fantje, Skupina Metulj, Branko Petek, Martin Kosovec, Geza se zeza, Aleksander Pozvek.

Vstopnice že v predprodaji na blagajni GKD Lendava in v Geza pub Beltinci. Pravočasno si zagotovite svoje vstopnice že v predprodaji in bodite del tega dogodka z dobrodelno noto ob 10. jubileju Restavracije Bella Venezia!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0